Bevestiging aanmelding

voorkant-praktijk

Wij hebben je aanmeldformulier in goede orde ontvangen. Je krijgt hiervan ook een e-mail van ons.

Alle aanmeldingen bespreken we in ons team, wij streven ernaar je binnen 2 weken te berichten wat de mogelijkheden zijn.

Mocht je worden uitgenodigd voor een intakegesprek; het intaketraject bestaat over het algemeen uit één á twee (tot maximaal 4) gesprekken van een uur, daarna begint meteen het behandeltraject. Soms blijkt dat doorverwijzing naar een andere therapeut binnen of buiten de praktijk beter past, dit zal dan uiteraard worden besproken.

Intakegesprekken kosten geld

Misschien goed om te realiseren; ook voor een intakegesprek worden kosten in rekening gebracht. Mocht je zowel bij ons als een andere praktijk/instelling een intakegesprek hebben, wees je bewust dat je maar één van de twee trajecten vergoed krijgt van je zorgverzekering.

Belangrijk: check vooraf je zorgverzekering!

Wat belangrijk is om te weten, is dat we een contractvrije praktijk zijn (dwz we hebben geen contracten met zorgverzekeraars). Onze therapie wordt afhankelijk van je polis en verzekeraar geheel of gedeeltelijk vergoed. Kijk even om te zien hoeveel van de behandelkosten jij vergoed krijgt. Dan kom je niet voor verrassingen te staan.

Kom je er niet uit, dan kun je mailen naar: info@psychotherapie-utrecht.nl of bellen naar 06-38911953.