Bevestiging aanmelding

voorkant-praktijk

Wij hebben je aanmeldformulier in goede orde ontvangen.

Momenteel is er een wachttijd, je komt dus in eerste instantie op een wachtlijst te staan. Alle aanmeldingen bespreken we in het team, zodra er plek voor je is krijg je bericht. Over het algemeen bestaat de intake uit één á twee (tot maximaal 4) gesprekken van een uur, daarna begint meteen het behandeltraject. Soms blijkt dat doorverwijzing naar een andere therapeut binnen of buiten de praktijk beter past, dit zal dan uiteraard worden besproken.

Intakegesprekken kosten geld

Misschien goed om te realiseren; ook voor een intakegesprek worden kosten in rekening gebracht. Mocht je zowel bij ons als een andere praktijk/instelling een intakegesprek hebben, wees je bewust dat je maar één van de twee trajecten vergoed krijgt van je zorgverzekering.

Belangrijk: check vooraf je zorgverzekering!

Wat belangrijk is om te weten, is dat we een contractvrije praktijk zijn (dwz we hebben geen contracten met zorgverzekeraars). Onze therapie wordt afhankelijk van je polis en verzekeraar geheel of gedeeltelijk vergoed. Bekijk hoeveel van de behandelkosten jij vergoed krijgt, dan kom je niet voor verrassingen te staan. Kom je er niet uit, dan kun je mailen naar: info@psychotherapie-utrecht.nl of bellen naar 06-38911953.