Contact

SZS-grote plant-def-wit-L

Adres

Wij zitten in het hartje van het oude centrum van Utrecht in een prachtig pand uit 1600.

Psychotherapiepraktijk Maartje Lindeman
Janskerkhof 15
3512 BL Utrecht

Telefonisch zijn we bereikbaar op ma, di, do tot 15:00u op 06-38911953
Bij noodgevallen kun je tijdens kantoortijden bellen naar 06-45114123. Buiten kantoortijden: neem contact op met de huisarts.

Ons mailadres is: info@psychotherapie-utrecht.nl

Betaald parkeren

Let op! Het is betaald parkeren bij ons en de kosten zijn aanzienlijk. Het is beter op de fiets of met het openbaar vervoer te komen. Er stoppen veel bussen vlakbij.

Routebeschrijving

Route naar Janskerkhof 15
Met het OV: Reis met de trein naar Utrecht Centraal. Vanaf Utrecht Centraal 'Jaarbeurszijde' neem je buslijn 8; 28; 50; 53 of 77 en stap je uit bij de halte Janskerkhof. Loop langs de Janskerkhof het plein op, het pand vind je op de hoek met de Boothstraat. Overigens is het Janskerkhof in een klein kwartier lopen ook te bereiken. Met alle bouwwerkzaamheden op en rond station Utrecht CS is het soms sneller om via Hoog Catharijne te lopen dan de bus te nemen.

Met de auto: Parkeren in de directe omgeving van het Janskerkhof is wat lastig. Er zijn wel parkeerplekken op het Janskerkhof maar het aanbod is beperkt. Je kunt het beste parkeren in de parkeergarage van LaVie of die in de Kruisstraat. Voer in de navigatie voor LaVie het adres Sint Jacobsstraat 1 in (loop langs de Bijenkorf links de Lange Viestraat in en volg de weg tot je aan je linkerhand het Janskerkhof ziet). Voor de Kruisstraatgarage voer je Kruisstraat 2 in. Als je uit de Kruisstraatgarage loopt zie je aan de overkant rechts de schouwburg van Utrecht. Loop naar de schouwburg en houdt deze steeds aan je rechterhand. Loop de Nobelstraat in, en rechtdoor tot je aan je rechterhand het Janskerkhof ziet.