Wij zijn op zoek naar een regiebehandelaar, psychotherapeut, GZ psycholoog

Maartje Lindeman Psychotherapiepraktijk is een eigenzinnige, levendige vrijgevestigde, contractvrije praktijk in het hartje van het oude centrum van Utrecht. Sinds oktober 2021 werken wij met een enthousiast, multi-disciplinair team van hulpverleners. Wij geloven sterk in de kracht van samenwerken en korte lijnen. Zo kunnen we cliënten de best afgestemde hulp bieden.

Bij ons werken mensen die een groot hart hebben en vanuit dit hart cliënten willen helpen. Ben je deskundig, creatief en heb je lef? Stuur je motivatiebrief en CV naar info@psychotherapie-utrecht.nl
Heb je vragen over de vacature, dan kun je bellen met Maartje Lindeman: 06-45114123.

Vacature

Wij zoeken een regiebehandelaar die werkzaam is als psychotherapeut of minimaal 5 jaar werkzaam is en geregistreerd staat als GZ psycholoog.

Wij zoeken

Als regiebehandelaar heb je belangstelling voor en ervaring in één van de volgende richtingen: schematherapie, sensorimotorische psychotherapie, affectfobietherapie of psychodynamische psychotherapie. Ervaring met de behandeling van gevolgen van psychotrauma, hechtingsproblematiek en persoonlijkheidspathologie is een pré.
Daarnaast heb je ervaring als praktijkopleider of werkbegeleider ikv opleiding van GZ-psychologen en/of psychotherapeuten.

Wij bieden

Wij bieden een dienstverband van 16-32 uur, salaris conform cao-GGZ, in eerste instantie voor een jaar, met mogelijkheid tot een vast dienstverband.

Je komt te werken in een enthousiast multidisciplinair team van psychologen, psychotherapeuten, een psychiater en een drama-schematherapeut. Opleiden, leren en groeien is een belangrijk speerpunt binnen ons team.

Binnen de praktijk zijn mogelijkheden om nieuwe behandelingen op te zetten, zoals bijvoorbeeld groepstherapie of een combinatie van behandelmodules.